top of page

Group

Public·148 members
Luke Rogers
Luke Rogers

Limbajul trupului in dragoste: cum sa citesti si sa transmiti semnalele nonverbale ale atractiei cu Allan Pease si Barbara Pease: cartea PDF pe care trebuie sa o citestiLimbajul trupului in dragoste: cum sa citesti gandurile partenerului tau


Iti doresti sa stii ce simte cu adevarat persoana iubita? Vrei sa afli daca este atrasa de tine, daca te respecta, daca te minte sau daca te insala? Atunci trebuie sa inveti sa citesti limbajul trupului, adica acele semnale nonverbale pe care le transmitem prin gesturi, mimica si postura corpului.
limbajul trupului in dragoste allan pease pdf downloadLimbajul trupului este o forma de comunicare foarte puternica, care ne dezvaluie adevaratele noastre intentii, emotii si ganduri. Prin limbajul trupului ne exprimam increderea, interesul, dorinta, gelozia, furia, teama sau fericirea. De asemenea, prin limbajul trupului ne putem influenta partenerul sau partenera sa se simta mai apropiat sau mai distant de noi.


In acest articol vei afla ce este limbajul trupului si de ce este important in relatii, cum sa interpretezi gesturile, mimica si postura corpului, cum sa iti imbunatatesti limbajul trupului pentru a atrage si a pastra dragostea, cine sunt Allan Pease si Barbara Pease, expertii in limbajul trupului, ce carte au scris despre acest subiect si de unde poti descarca cartea Limbajul trupului in dragoste in format PDF.


Ce este limbajul trupului si de ce este important in relatii
Limbajul trupului este definit ca ansamblul semnalelor nonverbale pe care le transmitem prin gesturi, mimica si postura corpului. Limbajul trupului este o parte esentiala a comunicarii interumane, care completeaza si uneori contrazice mesajele verbale.


Studiile arata ca limbajul trupului reprezinta pana la 93% din comunicarea totala intre doua persoane. Asta inseamna ca nu doar cuvintele conteaza, ci si felul in care le spunem si cum ne comportam fizic. Limbajul trupului poate fi constient sau inconstient, voluntar sau involuntar, dar intotdeauna are un impact asupra celor din jur.


In relatii, limbajul trupului este foarte important pentru ca ne ajuta sa ne cunoastem mai bine partenerul sau partenera, sa ne dam seama daca exista compatibilitate sau nu, sa ne exprimam sentimentele si nevoile, sa depistam eventualele minciuni sau infidelitati, sa rezolvam conflictele sau sa stimulam pasiunea.


Cum sa interpretezi gesturile, mimica si postura corpului
Pentru a intelege limbajul trupului al partenerului sau partenera ta trebuie sa fii atent la urmatoarele aspecte: • Gesturile mainilor si bratelor. Mainile si bratele pot indica interes sau dezinteres, deschidere sau inchidere, sinceritate sau falsitate. De exemplu, daca partenerul sau partenera ta isi incruciseaza bratele pe piept inseamna ca se simte defensiv sau distant. Daca isi atinge frecvent fata inseamna ca se simte anxios sau nesigur. Daca isi arata palmele inseamna ca este sincer si prietenos. • Mimica fetei. Fata este oglinda sufletului si exprima cele mai subtile emotii. Prin mimica fetei poti afla daca partenerul sau partenera ta este fericit sau trist, surprins sau plictisit, furios sau calm. De exemplu, daca isi ridica sprancenele inseamna ca este surprins sau curios. Daca isi strange buzele inseamna ca este nemultumit sau suparat. Daca isi arata dintii intr-un zambet larg inseamna ca este fericit si relaxat. • Postura corpului. Postura corpului reflecta atitudinea generala fata de sine si fata de ceilalti. Prin postura corpului poti afla daca partenerul sau partenera ta are incredere sau nu in sine, daca se simte confortabil sau nu in prezenta ta, daca este dominant sau supus. De exemplu, daca isi tine spatele drept inseamna ca are incredere in sine si ca vrea sa impresioneze. Daca isi inclina capul intr-o parte inseamna ca este interesat si atent la ce spui. Daca isi indoaie umerii inseamna ca se simte nesigur sau inferior.Bineinteles, pentru a interpreta corect limbajul trupului trebuie sa tii cont de context, de personalitatea partenerului sau partenera ta si de congruenta intre semnalele nonverbale si cele verbale. Nu te baza doar pe un singur semnal izolat, ci pe ansamblul semnalelor pe care le observi.


Cum sa iti imbunatatesti limbajul trupului pentru a atrage si a pastra dragostea
Daca vrei sa iti imbunatatesti limbajul trupului pentru a avea mai mult succes in dragoste trebuie sa urmezi urmatoarele sfaturi: • Fii constient de semnalele pe care le transmiti prin gesturi, mimica si postura corpului. Incearca sa eviti semnalele negative care ar putea respinge partenerul sau partenera ta (de exemplu: incrucisarea bratelor pe piept, privirea evaziva, fruntea incruntata) si sa adopti semnale pozitive care ar putea atrage partenerul sau partenera ta (de exemplu: zambetul sincer, privirea directa in ochi, atingerea usoara). • Adapteaza-ti limbajul trupului la cel al partenerului sau partenera ta. Incearca sa imiti discret gesturile, mimica si postura corpului ale partenerului sau partenera ta pentru a crea o conexiune mai profunda si o armonie mai mare intre voi. Acest proces se numeste copiere sau oglindire si este un mod natural de a arata interes si empatie.Foloseste-ti limbajul trupului pentru a flirta cu partenerul sau partenera ta. Flirtul este o forma de comunicare nonverbala care are rolul de a exprima interes sexual sau romantic fata de o alta persoana. Flirtul presupune fol


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • Michael Usiak
 • Hobz Mfpkd
  Hobz Mfpkd
 • khoa nguyen
  khoa nguyen
 • Amit Mishra
  Amit Mishra
 • Adhavi Joshi
  Adhavi Joshi
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page